Ολυμπιακοσ Αιντχοφεν / Olympiakos Aintxofen 4 2 Toys Madhse O 8rylos Ta Nea / Ο ολυμπιακός στους «16» του europa league!. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Καμία πατρίδα για τον μελλοθάνατο. Ο ολυμπιακός πάλι δημιούργησε μεγάλη φάση αλλά πάλι δεν σκόραρε. Πρόκριση στους «16» του europa league και γλέντι. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να… αγχώθηκαν, όμως το οι 15 ομάδες που είναι υποψήφιες για να αντιμετωπίσουν τον ολυμπιακό στους 16 του europa league είναι.

«ερυθρόλευκη» αντίδραση με κρεσέντο μακκίσικ (vid). Μοιραία ήταν η αϊντχόφεν που παντρεύτηκε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και οι πειραιώτες ήταν που ο μάριο γκέτσε είχε προβλέψει πως η αϊντχόφεν θα έβαζε τέσσερα γκολ στον ολυμπιακό. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Το σουτ του καμαρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Ο αχμέντ χασάν βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, για να σκοράρει στο 88' το χρυσό γκολ που έδωσε στον ολυμπιακό την πρόκριση στους 16.

Fortoynhs Gia Aintxofen Stoxos Mas H Prokrish Sports Room
Fortoynhs Gia Aintxofen Stoxos Mas H Prokrish Sports Room from sportsroom.gr
Μοιραία ήταν η αϊντχόφεν που παντρεύτηκε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και οι πειραιώτες ήταν που ο μάριο γκέτσε είχε προβλέψει πως η αϊντχόφεν θα έβαζε τέσσερα γκολ στον ολυμπιακό. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Τα βεγγαλικά των ολλανδών ξύπνησαν αυτόν που δεν έπρεπε. Καμία πατρίδα για τον μελλοθάνατο. «ερυθρόλευκη» αντίδραση με κρεσέντο μακκίσικ (vid). Η σωτήρια παρέμβαση του μπα (vid). Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Ο αχμέντ χασάν βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, για να σκοράρει στο 88' το χρυσό γκολ που έδωσε στον ολυμπιακό την πρόκριση στους 16.

«γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο).

Οπαδοί της psv στην αϊντχόφεν, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ολυμπιακού και πέταξαν βεγγαλικά τα ξημερώματα στις 05:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα. Live ο ολυμπιακός με την αϊντχόφεν στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του europa league. Τα γκολ της αϊντχόφεν στο μικροσκόπιο. Ο αχμέντ χασάν βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, για να σκοράρει στο 88' το χρυσό γκολ που έδωσε στον ολυμπιακό την πρόκριση στους 16. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να… αγχώθηκαν, όμως το οι 15 ομάδες που είναι υποψήφιες για να αντιμετωπίσουν τον ολυμπιακό στους 16 του europa league είναι. «γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο). Τα βεγγαλικά των ολλανδών ξύπνησαν αυτόν που δεν έπρεπε. Ο ισραηλινός εκτελεστής ζάχαβι με δύο γκολ από στημένες φάσεις έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην psv, αλλά ο από μηχανής χασάν έδωσε. Το σουτ του καμαρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Ο ολυμπιακός στους «16» του europa league! Ο ολυμπιακός πάλι δημιούργησε μεγάλη φάση αλλά πάλι δεν σκόραρε.

Ο αχμέντ χασάν βρέθηκε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, για να σκοράρει στο 88' το χρυσό γκολ που έδωσε στον ολυμπιακό την πρόκριση στους 16. Εγγραφειτε στο newsletter όλα τα τελευταία νέα της. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Olympiakos Aintxofen 4 2 8ema Krhth
Olympiakos Aintxofen 4 2 8ema Krhth from themakriti.gr
Η σωτήρια παρέμβαση του μπα (vid). Παράλληλα, ο ολυμπιακός συνεχίζει να… παλεύει για την άνοδο της χώρας μας στην γενική κατάταξη της uefa και περιμένει το μεσημέρι της παρασκευής (26/02) στις 14:00 για να μάθει τον επόμενο. Live ο ολυμπιακός με την αϊντχόφεν στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του europa league. «γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Οπαδοί της psv στην αϊντχόφεν, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ολυμπιακού και πέταξαν βεγγαλικά τα ξημερώματα στις 05:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. Εγγραφειτε στο newsletter όλα τα τελευταία νέα της.

Η δήλωση του προπονητή της για τον ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο ολυμπιακός συνεχίζει να… παλεύει για την άνοδο της χώρας μας στην γενική κατάταξη της uefa και περιμένει το μεσημέρι της παρασκευής (26/02) στις 14:00 για να μάθει τον επόμενο. Ο ολυμπιακός στους «16» του europa league! Πρόκριση στους «16» του europa league και γλέντι. Το σουτ του καμαρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Ο ισραηλινός εκτελεστής ζάχαβι με δύο γκολ από στημένες φάσεις έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην psv, αλλά ο από μηχανής χασάν έδωσε. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. «γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο). Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να… αγχώθηκαν, όμως το οι 15 ομάδες που είναι υποψήφιες για να αντιμετωπίσουν τον ολυμπιακό στους 16 του europa league είναι. Εγγραφειτε στο newsletter όλα τα τελευταία νέα της. Με τη μπλε εμφάνιση ο ολυμπιακός κόντρα στην αϊντχόφεν (pic). Μοιραία ήταν η αϊντχόφεν που παντρεύτηκε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και οι πειραιώτες ήταν που ο μάριο γκέτσε είχε προβλέψει πως η αϊντχόφεν θα έβαζε τέσσερα γκολ στον ολυμπιακό. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Αυτά είναι τα κλειδιά της πρόκρισ.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. Η σωτήρια παρέμβαση του μπα (vid). Η δήλωση του προπονητή της για τον ολυμπιακό. Live ο ολυμπιακός με την αϊντχόφεν στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του europa league. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα.

Dkecbh6g0excjm
Dkecbh6g0excjm from www.pireasnews.gr
Ο ολυμπιακός πάλι δημιούργησε μεγάλη φάση αλλά πάλι δεν σκόραρε. Καμία πατρίδα για τον μελλοθάνατο. Εγγραφειτε στο newsletter όλα τα τελευταία νέα της. Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. Ίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η αϊντχόφεν πέτυχε και δεύτερο τέρμα με σκόρερ και πάλι τον ζάχαβι ο οποίος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έκανε το. Αυτά είναι τα κλειδιά της πρόκρισ. «γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο). Live ο ολυμπιακός με την αϊντχόφεν στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του europa league.

Δείτε τα δύο γκολ που έχουν προκαλέσει ψυχρολουσία στους «ερυθρόλευκους».

Τα βεγγαλικά των ολλανδών ξύπνησαν αυτόν που δεν έπρεπε. Καμία πατρίδα για τον μελλοθάνατο. Το σουτ του καμαρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Οπαδοί της psv στην αϊντχόφεν, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ολυμπιακού και πέταξαν βεγγαλικά τα ξημερώματα στις 05:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα. Δείτε τα δύο γκολ που έχουν προκαλέσει ψυχρολουσία στους «ερυθρόλευκους». Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Europa league ολυμπιακός αϊντχόφεν χασάν πέδρο μαρτίνς. «γλυκιά» ήττα και επική πρόκριση στην ολλανδία (βιντεο). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές και το ρόστερ. Τα γκολ της αϊντχόφεν στο μικροσκόπιο. Η δήλωση του προπονητή της για τον ολυμπιακό. Η σωτήρια παρέμβαση του μπα (vid). Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα.