Βανα Μπαρμπα / ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... - Χαμός με τη βάνα μπάρμπα στο facebook με αφορμή ανάρτηση για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πέτρος φιλιππίδης.. «ο απόστολος είναι ένα παιδί αυθόρμητο. Η βάνα μπάρμπα σχολίασε ακόμα τη δήλωση του απόστολου γκλέτσου που έγινε θέμα συζήτησης. Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη. Ένα post που έκανε η βάνα μπάρμπα στη σελίδα της στο facebook με αφορμή την υπόθεση στην οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της έφεραν και ένα δεύτερο post, με τη βάνα μπάρμπα. Η βάνα μπάρμπα δήλωσε χαρακτηριστικά:

Εξαλλη μαζι της γνωστη ηθοποιος για την αναρτηση υπερ πετρου μια ανάρτηση λίγων λέξεων της βάνας μπάρμπα υπέρ του πέτρου φιλιππίδη το βράδυ του. Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες. Θέλω να κάνω θέατρο και σκέφτομαι να χτυπήσω την πόρτα του κιμούλη. Η βάνα ζήτησε συγγνώμη στην φιλίνη, η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε. Στη συνέχεια, η βάνα μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής:

H B. Mπάρμπα έφυγε από το 4ο live του Dancing! Backstage ...
H B. Mπάρμπα έφυγε από το 4ο live του Dancing! Backstage ... from www.tlife.gr
Η βάνα μπάρμπα δήλωσε χαρακτηριστικά: Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη. Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη. Στη συνέχεια, η βάνα μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βάνα μπάρμπα. Ο πέτρος φιλιππίδης αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες. Ανάρτηση έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η βάνα μπάρμπα, αναφερόμενη στον πέτρο φιλιππίδη. Ήταν υποψήφια μις κόσμος το 1984.

Χαμός με τη βάνα μπάρμπα στο facebook με αφορμή ανάρτηση για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πέτρος φιλιππίδης.

Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Μας έχει ζαλίσει τα… φρύδια με τις αλήθειες της και πώς κατάφερε να καβαλήσει το άρμα της ζωής η βάνα πάρε με και μένα. Αυτή στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. «ο απόστολος είναι ένα παιδί αυθόρμητο. Θέλω να κάνω θέατρο και σκέφτομαι να χτυπήσω την πόρτα του κιμούλη. Η βάνα δεν έκανε χαρούλες. Η μπάρμπα σε δηλώσεις που έκανε «εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν βάνα μπάρμπα και απάντησα σαν βάνα. Μια ανάρτηση λίγων λέξεων της βάνας μπάρμπα υπέρ του πέτρου φιλιππίδη το βράδυ του σαββάτου, ήταν αρκετή για να προκαλέσεις ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με την ηθοποιό να κάνει νέα. Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη. Απίστευτο ξέσπασμα εναντίον του the bachelor. Στη συνέχεια, η βάνα μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: Βάνα μπάρμπα vs ελένη φιλίνη. Υπέρ του πέτρου φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού αλλά και έναν βιασμό τάχθηκε με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η βάνα μπάρμπα.

Ο πέτρος φιλιππίδης αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες. Στη συνέχεια, η βάνα μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: Μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για βιασμό και δύο απόπειρες και την απάντηση που. Θα κάνω με χαρά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η βάνα μπάρμπα σχολίασε ακόμα τη δήλωση του απόστολου γκλέτσου που έγινε θέμα συζήτησης.

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ -ΜΑΛΕΝΑ- πρεμιέρα 20/12/14 - YouTube
ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ -ΜΑΛΕΝΑ- πρεμιέρα 20/12/14 - YouTube from i.ytimg.com
Ένα post που έκανε η βάνα μπάρμπα στη σελίδα της στο facebook με αφορμή την υπόθεση στην οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της έφεραν και ένα δεύτερο post, με τη βάνα μπάρμπα. Εξαλλη μαζι της γνωστη ηθοποιος για την αναρτηση υπερ πετρου μια ανάρτηση λίγων λέξεων της βάνας μπάρμπα υπέρ του πέτρου φιλιππίδη το βράδυ του. Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες. Η απίστευτη αποκάλυψη για την σχέση της με τον γκλέτσο! Αυτή στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η βάνα ζήτησε συγγνώμη στην φιλίνη, η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε. Δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν. Βάνα μπάρμπα vs ελένη φιλίνη.

«έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.

Μετά τις επικρίσεις η βάνα μπάρμπα επανήλθε με νέα ανάρτηση. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τις καταγγελίες περί κακοποίησης στον χώρο του. Δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν. Θα κάνω με χαρά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η βάνα μπάρμπα δήλωσε χαρακτηριστικά: Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες. Ανάρτηση έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η βάνα μπάρμπα, αναφερόμενη στον πέτρο φιλιππίδη. Έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε ανάρτηση της βάνας μπάρμπα που υποστηρίζει τον πέτρο φιλιππίδη, αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο. Η μπάρμπα σε δηλώσεις που έκανε «εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν βάνα μπάρμπα και απάντησα σαν βάνα. Η βάνα μπάρμπα (13 μαρτίου 1966, ιωάννινα) είναι ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως μις ελλάς το 1984. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που η βάνα μπάρμπα τάσσεται ανοιχτά με το μέρος του πέτρου φιλιππίδη, αλλά και συναδέλφων του, που κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση στον. Υπέρ του πέτρου φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού αλλά και έναν βιασμό τάχθηκε με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η βάνα μπάρμπα. Εξαλλη μαζι της γνωστη ηθοποιος για την αναρτηση υπερ πετρου μια ανάρτηση λίγων λέξεων της βάνας μπάρμπα υπέρ του πέτρου φιλιππίδη το βράδυ του.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βάνα μπάρμπα. Στα χέρια της βάνας μπάρμπα η βίλα του μιχάλη ασλάνη στη μύκονο. Οι γυναίκες έφευγαν απ' όπου καθόμουν γιατί με φοβούνταν». Βάνα μπάρμπα στον δημήτρη δανίκα: Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη.

Φαίδρα Μαρασλή: Η 17χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα ...
Φαίδρα Μαρασλή: Η 17χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα ... from www.bovary.gr
Η βάνα μπάρμπα προκάλεσε αντιδράσεις με ένα ποστ στο facebook υπέρ του πέτρου φιλιππίδη. Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη. Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει μια ανάρτηση. «αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω. Υπέρ του πέτρου φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού αλλά και έναν βιασμό τάχθηκε με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η βάνα μπάρμπα. Μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για βιασμό και δύο απόπειρες και την απάντηση που. «δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από εμένα. Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της ηθοποιού βάνας μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον πέτρο φιλιππίδη.

Στη βάνα μπάρμπα έχει λείψει το θέατρο και επειδή, όπως λέει, είναι αντισυμβατική, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να συνεργαστεί με τον γιώργο κιμούλη, αλλά και με τον πέτρο φιλιππίδη.

Θα κάνω με χαρά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Μια ανάρτηση λίγων λέξεων της βάνας μπάρμπα υπέρ του πέτρου φιλιππίδη το βράδυ του σαββάτου, ήταν αρκετή για να προκαλέσεις ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με την ηθοποιό να κάνει νέα. Ήταν υποψήφια μις κόσμος το 1984. Οι γυναίκες έφευγαν απ' όπου καθόμουν γιατί με φοβούνταν». Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει μια ανάρτηση. «αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω. Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες. Ανάρτηση έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η βάνα μπάρμπα, αναφερόμενη στον πέτρο φιλιππίδη. Στη συνέχεια, η βάνα μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: Η βάνα δεν έκανε χαρούλες. Η μπάρμπα σε δηλώσεις που έκανε «εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν βάνα μπάρμπα και απάντησα σαν βάνα. Θέλω να κάνω θέατρο και σκέφτομαι να χτυπήσω την πόρτα του κιμούλη. Στη βάνα μπάρμπα έχει λείψει το θέατρο και επειδή, όπως λέει, είναι αντισυμβατική, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να συνεργαστεί με τον γιώργο κιμούλη, αλλά και με τον πέτρο φιλιππίδη.